ScHoePenToeTer

By: khoirul amal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
sesat jalan atau tersesat..

 
Jalan yg kita lalui... betul kaa?


lagi nukilan di :
http://schoepentoeter.wordpress.com/


Sunday, 12-Jul-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
Latak Waterfall, Labir (repeat)

 
Sekali lagi meredah rimba rekriasi Lambir menuju Lambir waterfall..


Lagi hasil pemmburuan di:
http//:schoepentoeter.wordpress.com



Thursday, 25-Jun-2009 15:24 Email | Share | | Bookmark
senjakala..

 
Bila senja.. datang la malam..
macamtu tu la kita selalu ibaratkan org2 tua..
tapi, mungkinkah usia kita sampai ke senja?


Friday, 12-Jun-2009 09:51 Email | Share | | Bookmark
Dating

 


mmm.. petang2 lepak tengok mentari terbenam kat miri memang asyik.. duk pulak bedua2an.. hanyut. tpi kena mau ingat la.. bila anak adam yang bukan muhrim berdua2an ditempat sunyi, maka akan adalah yg ke'tiga' ... sapa? sendiri mau ingat laa...



Tuesday, 2-Jun-2009 01:27 Email | Share | | Bookmark
my car in action..

 
salam..
sikit proud la.. keta aku dah dipilih oleh opic mate aku (meja sebelah ja) to be his weeding car. tapi sayangnya, aku tak dapat jadi driver dia. sebab aku dah janji ngan member lagi sorang nak tolong shoot dia akad nikah.. huhu.. sorry bro.
nway, lepas shoot akad nikah pagi ahad tu, terus aku cargas g weeding kawan aku ni.. sib baik buffet. dapat la aku jamah sikit. Kalau previous day, sebelah bini dia buat kat Imperiall Hotel mesti dah kelaparan aku.. nway, thanks bro sebab sudi jamu aku makan free.. 3 hari direct makan nasi tengahari free..
satu lagi, thanks bro sebab isi minyak full tank. save aku seminggu hehee



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net