ScHoePenToeTer

By: khoirul amal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 13-Nov-2007 10:51 Email | Share | | Bookmark
Riang Ria Aidilfitri lagi

 
 
 
View all 6 photos...
err... syawal dah pergi kan.. sori la sebab lambat upload. nway, ni lagi collection aidilfitri yg sempat aku capture kat miri.

kali ni aku nak present kid fashion show masa majlis hari tu..


Quote:
kecik lagi dah pandai possing



Quote:
yg ni sempoi..



Quote:
alamak.. yg ni tersalah entry laa..




Thursday, 8-Nov-2007 11:48 Email | Share | | Bookmark
Riang Ria Aidilfitri bersama rnz

 
 
 
Preview dulu..


Quote:
yg ni ambik masa depa baru sampai



Quote:
ni pulak.. ajk2 yg menjayakan majlis



Quote:
ni gambaq ramai2 lepas abis acara.. gelaap laa.. ni buat aku nak cari lampu lebih.. ada sesapa nak jual




Saturday, 27-Oct-2007 05:40 Email | Share | | Bookmark
Langkawi

Mohon friends..
Pict raya belum siap "cuci" . Tokeh kedai bagitau ramai sangat orang tengah cuci gambar raya. Jadi, kena beratur la..

Apapun, untuk menghibur hati yg lara ingin aku persembahkan beberapa keping gambar yg dah siap di'cuci' yang aku ambil masa pergi ke Langkawi tempohari (masa cuti merdeka aritu)..
ishh.. rasa cam dah nak basi laa..


Quote:
tah sape tah yg tengah baca paper aku capture ni..



Quote:
Ni pulak, gambar orang yg pi sana. tak sah kalo tak bergambar depan burung Lang ni..



Quote:
haa.. ni yg last aku dapat ambil sebelum burung tu "terbang"


Sunday, 23-Sep-2007 04:18 Email | Share | | Bookmark
Ungas @ Bird

 
 
 
View all 6 photos...








Monday, 27-Aug-2007 09:54 Email | Share | | Bookmark
rnz Family Day'2007

Aksi panas badan
in action
Volleyball.. my team win second place loo
View all 4 photos...
Location: Park City Everly, Miri







[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net