ScHoePenToeTer


My name: khoirul amal
My Fotopage: http://khoirul.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Kodak
Other: cx7430
Kodak
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Masdalina Sanusi
Latest entry:Baju sekolah
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
muai mohamed
Latest entry:F & M Kids Apparel
Check out our Facebook page. Thanks and happy shopping. http://www.facebook.com/pages/F-M-Kids-Apparel/187027704692141?sk=wall View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
Mohd Shafie Muhamad
Latest entry:Spinning
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Amy Lokman Halim
Memperkenalkan ahli baru ADAM FAIZ AHMAD FAIZUL Lahir pd 10.57pg, 5 Sept 2009 di Hospital Kemaman, Terengganu. Ayu dah jadi kakak (tp dr dulu dia bahasakan dirinya kakak).. Dia happy sgt bila dah ade adik. Asyik nak sayang adik je.. Kakak Ayu View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Rozek Ruzaini
Latest entry:Tempat baru
Telah sekian lama sy bertapak di sini... hampir 5 tahun. sudah tiba masanya saya beralih ke tempat baru.. terima kasih kepada fotopages.com kerana di sinilah sy mencari makan dulu.. banyak kenangan di sini... kadang kadang kita perlu berhijrah kan... supaya penhijrahan ini memberikan sesuatu yang lebih manfaat dan menarik.. sy beralih ke dot com sy sendiri http://www.rozekruzaini.com sy akan update dari semasa ke semasa fotoblog baru saya itu.. supaya lebih lengkap dan bermanfaat utk semua. ... View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Conan skywalkeR
Latest entry:PERAK : Edisi Campur-campur ("Fast Track")
Last week aku ada keja kat Ipoh seminggu. Bila ada masa free tu aku ada la jalan-jalan sikit utk melapangkan dada dan minda, sambil-sambil memenuhkan perut. Penat belum abis lagi. Yang ni je la dapat dibubuh dulu dalam FP. Kalau ada kesempatan (kalau ada) akan di-uplod dari semasa ke semasa. :-O Sebelum tu nak tanya, harga bateri Canon berapa RM ha? Susah lak bila ada 1 je. Tak larat dok tunggu masa mengecass .. siput kecil kat pokok bunga - Gua Tempurung, Perak Menara Condong Teluk Int... View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
Boogey Macho
Latest entry:Holocaust of the 21st Century
Many books were written and movies made of the WW2 holocaust. An shamefull human tragedy which happened before my time and should not befall unto any nation anywhere to anyone anytime anymore. As we look at the photos and read the testimonials, we say to ourselves no this can't have happened, people can't be doing all these cruelties and it can't be allowed to happen again. Yet it happened again in many parts of the world. In Cambodia, in Rwanda and at the beginning of this 21st century in Gaza, Palestin... View this Fotopage entry
Areyou intan
Latest entry:Nadia & Bakhtiar - Engagement
Congrates my dear cousin...sama2 ler kita dapat lesen 'P' :-D View this Fotopage entry
ziyyad ul nizam
Latest entry:Guppy
Hmmm...lama x hapdet...hmmm... Last entry ttg mak aku punye hobi. entry kali akunye hobi lak.. bela ikan guppy.. :-> ekceli, aku x igt bila 1st time aku bela guppy.. :-> :-D tapi, last time aku berenti raya 2 tahun lepas. napa berenti?? $-) camni critanya... aku bela guppy dlm pasu kat luaq umah nuu.. so, bila raya tu pepaham je lahhh.. ramai org mai ke umah, termasuklah beberapa org 'raksasa gorgon'!! :-D dgn selambenye raksasa-raksasa tersebut memasukkan tangan mereka ke dlm ayaq dlm pasu yg menga... View this Fotopage entry
sarah ibrahim
Latest entry:Leaving.
Salam, Page ini tidak akan di'update' lagi mulai dari hari ini, atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. :-( Terima kasih kerana sudi menjengah & sudi meninggalkan komen selama ini. :-) Thanks. View this Fotopage entry
lynn yamin
Latest entry:cats calendar 2009 for sale
cat calendar... 2009 all cute miut cats in ur calendar now.... get it RM10.00 per piece price including postage within malaysia interested.... sms me at 017 2395885 we will send u acc num once we received the payment we will send it to u as soon as posible View this Fotopage entry
calendar 2009
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
adek adek
Latest entry:~hari lewat hebusan bayu~
View this Fotopage entry
Jai Apis Nina Hafie
Latest entry:Its time to say goodbye
http://apis585.blogspot.com() Beautiful aunties, charming uncles & adorable friends.... See you guys @ our http://apis585.blogspot.com(new place) View this Fotopage entry
Posing mangga yg wajib
adi lina
Latest entry:Blank
View this Fotopage entry
NorAbidah Ismail
Latest entry:Intro
Lama sungguh tak update fp ni. nantilah update kemunculan adik kepada adham- WIDAAD. Tungguuuu ya kawan2.... View this Fotopage entry
Ida Royanie Khalid
Latest entry:"After 1 year old"
ni ler entry terbaru pasal mimi....kerna mamanya lazy sekali ntok meng"update" fp ni....bukan aper baru tukar keje jadi kat tpt baru xle nak surfing...kla..enjoy... View this Fotopage entry
fazleena mazwin
Latest entry:Nik Nurin Felissya's 3rd Birthday 31st Mac 2009
wedding & event fotografer tel : 0124478741 fendi & win wedwizard@yahoo.com View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
ira aziz
Latest entry:comienzo días
Salam Maal Hijrah 1430 and Happy New Year 2009 to all. Time to prepare my resolutions for the next 365days.. Well, as per now, times are harsh, with the global economy falling like a slide. But that only illustrates the added need for us to brace ourselves and be resilient against the crunch. Let us all surf more bravely and united against the waves, and pave way for a better, wonderful 2009.. I was really excited and looking forward to the procession but it was being canceled due to the rain.. the con... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
babe chiwa
Latest entry:rebung ku..
orang kata kalau nak melentur buluh biar dari rebungnya.. nak mendidik anak biar lah dari kecil lagi... View this Fotopage entry
anis ahmad
Latest entry:Arneiysh Kumaran 1st Birthday Bash
It was among one of the amazing birthday bash I've been. As handsome as his name, 'ARNEIYSH'...this lil toddler has turned one. The grant birthday bash was held at Club Sri Damansara. Organized by his beautiful mom and kind-heart daddy. The event was so blissful with their relatives and friends. A very huge thank you to Arneiysh's mom (Kavita) and dad (Kumar) for trusting me on capturing this precious moment and also the cooperation throughout the event and process. :flowers: :flowers: :flowers:... View this Fotopage entry
Fazira Faris
Latest entry:Public Lecture
Special Lecture : National Identity and Power Sharing by Y.A.Bhg Tun Dr.Mahathir bin Mohamad Chancellor, Universiti Teknologi PETRONAS Thursday . 16 OCTOBER 2008 . 9.30am . Chancellor Hall, UTP View this Fotopage entry
dnora collection
Latest entry:Announcement!!!
We are move out. Please visit http://www.dnoracollection.com View this Fotopage entry
Mazri Rock
Latest entry:Dania Zahra (High Exposure)
View this Fotopage entry
whooz fauzi
Latest entry:Ayun & Idan
kompang di palu pengantin baru duduk bersanding tersipu malu kompang di palu pengantin malu moga bahagia ke anak cucu :cloud9: Apa yang aku boleh katakan, ianya sebuah majlis yang ringkas dan berjalan lancar. Makanan tip top! Sambil tunggu pengantin tiba di luar dewan, angin bertiup punya la sedap. Macam wedding tepi laut je LOL . Anyway, Selamat pengantin baru Yun! View this Fotopage entry
Salfaezan Pilus
Latest entry:Oh..Dr SMS!
Program: Sesi Motivasi bersama Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor anjuran Maxis Cyberkids Location: SMK Tun Abd Razak, Kuching Date: 08.08.08 Xsangka dapat peluang jumpa Angkasawan Negara yg hensem bak prince charming ni... program ni bkn kt sekolah aku, tp aku ditugaskan bawak students pegi sini.. time ni baru rasa beruntung jadi cikgu.. jgn mara ye! View this Fotopage entry
Free gift..his book. Must read!
SaBriNa AbD MaLek
Latest entry:Langkawi - day 4
Hari terakhir kat Langkawi, so kami just jalan2 kat Pekan Kuah sebab dah tak tahu nak pergi mana. Sempat pergi lepak2 kat Pantai Tengkorak. Flight balik pukul 10.50pm. Lastly, we really had fun at Langkawi. To me, walaupun cuaca asyik hujan je but at least kita dah sampai Langkawi..hihihihi. Kat airport..syoknyerr dia tido.. View this Fotopage entry
sampai terlentok2..good bye Langkawi
mohd sarimi
Latest entry:percobaan pertama.
View this Fotopage entry
tanjong lobang
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
masyita mohd tahir
View this Fotopage latest entry
noriyah abdullah
Latest entry:DI LCCT NAK BALIK DARI SEMENANJUNG...N9 WITH LUV
Ni pic di lcct before naik flight ke kuching. mak n kakak2 dan anak sedara yang hantar. sedih gak nak balik tapi yelah kan dah mengajar di lundu, sarawak. ni la pengorbanan jadi suami cikgu heheh. anyway tiap2 tahun aku pasti nak balik ke seremban n perak juga.. hubby cakap kena dok kat lundu ni paling maksimum 10 tahun huhuhu...beranak pinak kat sarawak la. anyway dah 6 bulan kami kawin tapi masih lom ada rezeki lagi. kawan2 yg lain doa2kan lah yer. ok nanti update lagi.. wassalam View this Fotopage entry
lagi atas flight heheh
KiEMA iBRAHiM
Latest entry:Happy Birthday Echa...
Masa holiday hari tu Kak Echa sambut EDD(expected Due Date) Birthday...Sepatutnyerr Birthday Kak Echa13 Jun, tp Mama Kak Echa kata kene awalkan 10 hari atas sebab2 teknikal. Dapatlah Auni sama2 meraikan party kak Echa tue...:D View this Fotopage entry
Auni ucpkan TQ kt aunty sbb wat party sblm ktorg blk kl..
Tgtg Tgtg
Latest entry:ooh dear..
biler anak daraku decided to have a little 'taste' of make up!i feel like crying when i saw her like dat!howlah she can possibly thought dat stamp pad is the same thing as compact powder!aiyooo... to pompan (u know who u r)it's all ur fault!ko lah ni pepandai dok makeup dpan dia ritu..lenkali cube lh wat bende brpekdah sket dpn bdk kecik..heheh View this Fotopage entry
amer husen!dh 3 mulan!
Sheefa Nazreen
Latest entry:Irtiza's World
Buah hati mama n papa :cloud9: View this Fotopage entry
Atika Latif
Latest entry:Trip to Cameron Highland
It was a last minute trip to Cameron Highland. We stayed at Equatorial Hotel. The tea-and- scones break is absolutely not to be missed. We even bought really cheap veges at Kea Farm. View this Fotopage entry
LittleD Magic Clicks
Latest entry:Fishing at Marina Bay
View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
Baiti Mustafa
Latest entry:Hannah And Hamzah
View this Fotopage entry
ojie nasir
Latest entry:Katakan Tidak pada Spekulasi
Entry sebelum ini terpaksa dibuang disebabkan komen2 yang agak marabahaya dari anda.. Apa yang saya boleh nyatakan ialah, ia hanya pemberian ikhlas dari seorang kawan, tidak lebih dari itu.. Harap maklum.. :-> :-> :-> View this Fotopage entry
insights capture
Latest entry:[ UPDATED ]
AGAK LAMA TAK UPDATE FP NI :-D NIZAM & MAZLIN EID & EJA View this Fotopage entry
Zubaidah zyZyPhuS
Latest entry:I C E C R E A M
cuti skolah ari tu, aku n family balik taiping..sepupu kawen..jd, bile majlis dh slesai..kiterowg pn pikir :you_crazy: ..nk p mana pas ni..spt biase..zoo taiping laa..maka, kami beramai2 p sane..memeriahkan 'majlis' :-D ..stlh penat lelah kami berjalan dlm zoo tu, beli lah ais krim..bg menghilangkan dahaga dn kelaparan...di sini, jemput lah melihat keenakan kami menikmati ais krim..slurpp..sedapzzzz :-D aaaaaaaaaaaa* View this Fotopage entry
Pak Tam
mohd rafie abdul alam
Latest entry:fotopages to rafiealam.com
Sorry for any inconvenience .....This fotopage user is in the process of migrating his photoblog to his domain rafiealam.com for better viewing. There will be no posting until further notice...TQ~! convocation post will be at rafiealam.com View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Norazlin Mohamad Nor
Latest entry:I'm back
All these pics taken mase bday sofea ke 6 bulan haitu...kire2 bulan seblas tahon lepas.. agak basi tapi xpe... ;-) View this Fotopage entry
dating2 gitu..anak tinggal. hehe..
Iqbal Thaqif
Latest entry:LOST WORLD OF TAMBUN
View this Fotopage entry
ZaRa AbDuLHaMiD
Latest entry:VENICE
..tHe sTresS BusTer..another unforgettable event in mylife.. ..kenangan itu indah.. View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
echa egha
Latest entry::: salams aidilfitri ::
hi semua..selamat menjalankan hari-hari terakhir ramdhan dan selamat hari raya.. maaf zahir batin.. echa busy sgt but i do have heaps of photo to be upload..huhuh..anyway thanks to everyone yg masih sudi singgah menyinggah ..thanks heapss.. salam manis, echa azman View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
mohd khairi
Latest entry:Photoshoot Mimi & Fatin..
View this Fotopage entry
B O H S A J A fotopages
Latest entry:Uptown Subang Jaya SS15
Held everyday (from 10am till 3pm) at the ss15 in Subang Jaya, this flea market offers everyone a good time whether it may be shopping or just simple browsing. Located right in the heart of Sri Hartmas and practically a 20 minute drive away from Petaling Jaya, this flea market is surrounded by highways; thus saying it is inaccessible is crazy. This is the map on how to get there. View this Fotopage entry
uptown usj
Mohd Zafran Abd Rashid
Latest entry:Last Entry in Fotopages
This is my last entry in Fotopages. I will not be updating this pages anymore. please visit my http://www.flickr.com/photos/apan_y2k(flickr) This is my lovely daughter... Hannah. View this Fotopage entry
azlina irzal
Latest entry:Our junior - Baby Imran Kamal bin Irzal Kamal
View this Fotopage entry
in wa arms
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
Norlida Zulkafly
Latest entry:Entry terakhir
Sila ke facebook saya untuk lebih gambar dan updates. https://ms-my.facebook.com/norlida.zulkafly View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Creative Shoot
Latest entry:This is not Mr. Crab
View this Fotopage entry
wadie lizard
Latest entry:My Dream car...
Alhamdulillah, with all the hardwork here in Dubai, i manage to get a brand new dream car..MAZDA CX9 on the 25th Sept2008. In conjunction with our anniversary, Erika, i hope u like it... u r the one who choosed for the car... View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
adam firdaus
Latest entry:Whispers From A Spiritual Garden
The eternal Source of Love has implanted in every part of existence - the desire for another. Though night and day, outwardly appear as enemies, yet both serve one purpose - each seeking the other. View this Fotopage entry
ahmad nizam
Latest entry:Tercipta untukku
http://archiprez.shutterspeak.biz My custom album http://www.flickr.com/photos/archiprez/356585133/in/set-72157594478183966/ Syukur Alhamdulillah, our wedding ceremony berjalan lancar...Many2 thanks especially to our parents,family n relatives/neighbor for ur support. Not forgotten to SETians/Melana 8-) ..makaseh byk2 kepada yg dtg dari jauh dan dekat.Really appreciate it! .....my ex-schoolmate from SDH,MJSC,our primary schools and Zainabians,dah lama tak jumpe korang semua.. :-> to our collea... View this Fotopage entry
jidin giding
Latest entry:Traditional Boat Makers, Pulau Duyong,Terengganu, Malaysia.
Traditional Boat Makers, Pulau Duyong,Terengganu, Malaysia. Pulau Duyong or Mermaid Island are consist of Pulau Duyong Besar (big) and Pulau Duyong Kecil (small). They are actually not really an island instead both are two peninsular that extends from the mainland and river towards the sea. Pulau Duyong Besar is the home of the most famous master boat makers and the oldest traditional boat making in Malaysia and is already an international tourist destination.Pulau Duyong which is onl... View this Fotopage entry
bantal pecah dah crop
illia ismail
Latest entry:Bersanding.....Ahad
Tema : Unggu Tarikh : Ahad (12/3/2006) View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
Jingga Hamizaehc
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016